Regnskoven - klodens rigeste økosystem

Danske undervisningsportaler

Stacks Image 3175
Landsbyliv i Mellemamrika. Foto FSC Danmark
DIN REGNSKOV - verdens skoves skoleportal
Informativt site om regnskov og regnskovsproblematik.
Indeholder både lærervejledning og relevant info
http://www.dinregnskov.dk/

RANDERS REGNSKOVS SKOLETJENESTE
På RRs hjemmeside kan man finde mange spændende artiker og undervisning.
http://www.regnskoven.dk/laerbevar/artikler/

CLIMAMINDS.DK
Platformen formidler generel viden om klima og kan i relation til formidling med udgangspunkt i emnet regnskov bruges til basal undervisning om klimasystemet, teknologier og forbrug herunder en række relevante forsøg og artikler. 
http://www.climateminds.dk/
 
NATIONAL GEOGRAPHIC 
Dette internationale magasin om kulturhistorie og naturfaglige emner er udgivet siden 1888 og de står bag nogle af de mest spektakulære natur dokumentarfilm ligesom materialer og hjemmeside oftest er suppleret med flotte billeder af verdens førende naturfotografer. Magasinet udgives på dansk og der er en selvstændig dansk hjemmeside. En del materialer er frit tilgængelige mens andet kræver abonnement. 
http://natgeo.dk/ og www.nationalgeographic.com
 
NTSNET
Bag denne gratis materialeplatformen står Nationalt Center for Undervisning i Natur, Teknik og Sundhed. Siden samler henvisninger til øvrige materialeplatforme og bidrager selv med brugergeneret indhold såsom forløb, kalenderaktiviteter og guides til fonde, projekter og besøgssteder.
http://ntsnet.dk/ og www.nts-centeret.dk
 
REGNSKOVE.DK
En visuelle database der samler viden og undervisningsmaterialer om regnskoven m.m. primært målrettet til undervisere og elever i grundskolernes 4. – 6. klasser. Mange fine informationer, men intet om skovfældning, plantager eller løsninger.
http://regnskove.dk/
 
SUSTAINABLE.DK
Sustainable.dk er digitalt undervisningsmateriale udviklet af CONCITO/Klimaambassaden og Grøn Vision. Platformen er delt tematiske op og egner sig til at behandle emner som forbrug klimaændringer og konsekvenser i gymnasiet herunder på naturvidenskabeligt grundforløb og i samfundsfag
http://sustainable.dk/
 
VIDENSKAB.DK 
Videnskab.dk er et uafhængigt nyhedsmedie med fokus på forskning - fra kultur og samfund til teknologi og naturvidenskab herunder artikler og viden om regnskov. 
http://videnskab.dk/
Stacks Image 7156
Direktør for Randers Regnskov i nærkontakt med en sulten kongekobra. Foto Henrik Egede-Lassen